Fjordskolen

Besøg fra Fjordskolen.


Onsdag d. 28-02-2018 havde vi besøg af Fjordskolen. vi havde besøg af to klasser, en 5 klasse og en 3 klasse. Her skulle vi vise dem om vores dyrehold og praksis afprøvning. 

Vores praksis afprøvning havde vi fokus på en kartoffel, og hvordan man lavede kartoffelmel, og fik det lavet om til slim. 

Børnene var med til at se hvor kartoffelen kom fra, vi havde for skrallet dem, så de skulle rive dem og presse saften ud af kartoffelen. Derefter havde vi snydt og købt kartoffelmel så de kunne lave slim. Børnene synes det var vildt fedt at man kunne lave sit eget slim, Der var et par enkelte børn som ikke havde lyst til at røre ved det. 

Vi synes selv at vores forløb gik meget godt, men hvis vi kunne lave noget om, ville vi gerne have haft flere kartoffelplanter så de bedre kunne se og forstå processen i hvordan en kartoffelplante kommer til. Og så kunne det være fedt at have haft noget frugtfarve så det rigtig havde lignet slim.

Ved dyrholdsopgaven havde vi lavet en labyrint til musene, som de skulle gå igennem. Derudover skulle børnene se på musene og ungerne, og se på noget uglegylp. 

Børnene havde vildt travlt med at de gerne ville røre ved musene, vi måtte bremse dem lidt for at musene ikke blev skræmt. Musene var ikke helt samarbejdsvillige og var måske lidt stressede da de skulle prøve labyrinten, men børnene var meget fascinerede over labyrinten og synes det var sjovt at den ikke fulgte den rigtige vej, men kravlede over væggene i stedet.   











Kommentarer